De Spirituele Wereld

De Spirituele Wereld TV | 3

Op donderdag 20-02-2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom in ons praatprogramma.

Welke gasten komen er deze keer op bezoek?

Timmy Van Den Heuvel

 • Edelstenen voor liefde
 • Edelstenen voor passie
 • Baden voor zelf therapie

Diana Geerts

 • De prachtige kracht van werken met de Engelen.
 • Heaven’s Dream, veel meer dan beurzen.

Carmen van Pul

 • Indyami Project Klankbeleving voor Specials
  • Zachte klanken hebben een therapeutisch effect op kinderen met een beperking

Kathleen Weuts

 • Lou’k up & Be-lief huis
 • Rouw- & verliescoach
 • Afscheidsplanner/uitvaart
 • Positiviteitscoach

Kijk jij mee via de
Facebookpagina van De Spirituele Wereld.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!