Beurs

3de Spirituele en Geschenkenbeurs Ravels

Zondag 23 februari 2020 kan je ons vinden op de “Spirituele beurs 2020” van vzw Grensloos in Ravels.  Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, de Droomsteen Set, de Winter Welzijnsset, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht. 

Derde spirituele en geschenkenbeurs ten voordele van Grensloos vzw.
Dit is een evenement waarmee we geld inzamelen om in te zetten voor het goede doel, in ons geval voor de strijd tegen kansarmoede.

Wat staat er te gebeuren aanstaande zondag?
We hopen u deze dag weer te mogen laten kennismaken met allerhande spirituele disciplines, zoals kaartleggen, astrologie, numerologie, healing, …  Er zal ook de mogelijkheid zijn om een aantal lezingen bij te wonen.

Inkom
€ 2,50
(kinderen onder de 12 en leden vzw gratis)

In onze cafetaria kunnen jullie lekker genieten van een hapje en een drankje aan democratische prijzen.

The place to be !!
De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels, België

Informatie
evi@grensloosvzw.be

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!