uitgeverij Hajefa: De Maankalender

5 jaar

Gepost door op 7 februari 2020

De Spirituele Wereld bestaat vandaag 5 jaar.

Bedankt aan iedereen die ooit geholpen heeft of onze programma’s beluisterd/bekijkt of onze magazines leest/adverteert/…

Vele bedankingen vanwege Brandmanager Hans Van Dyck.

Bedankt vrijwilligers

Ann Bevers, Betty Van Geel, Bernadette Van Deuren, Biotona, Bryd (Webmaiden), Dave Van De Moer, Ingrid Van Dael, Jeroen Burckel, Koen Van Genechten, Leo Coveliers, Marleen Debord, Nick Martinet, Nina en Jorge Lenaerts, Peggy Geudens, Petra Belmans, Regilio Van den Bril, Roman Pauwels, Rudy Oostvogels, Sanne Van Dyck, Sarina Verbeek, Tim Everaerts, Timmy Van den Heuvel, Tinne De Bie, vzw Spiritueel Onderweg, Willy Bastiaensen, Wim Smeyers

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.