Vraag het aan Sarina

Is er kans, dat er iets mee komt, tijdens anale seks?

Hallo Sarina,
Mijn partner en ik willen graag een keer anale seks proberen, maar ik maak me er toch een beetje zorgen over. Ik weet dat het vies klinkt, maar bestaat er een kans dat er kaka meekomt?

Saartje G. uit Neder-over-Heembeek

Ja, deze kans bestaat.

Je moet weten dat de aars gemiddeld 4 cm lang is en die vormt de afsluiting met de endeldarm die ongeveer 12 cm lang is. Als er uitwerpselen zijn, dan hopen deze zich op in het bovenste stuk van de endeldarm. Tussen de uitgang van de anus en de plek waar de ontlasting kan zitten, zijn er dus nog een heel aantal centimeters.

Maar mocht er wat ontlasting meekomen, dan is dat volkomen normaal.

Ik kan begrijpen dat je dit liever niet hebt, en daarom geef ik een aantal tips op de kans op een ontlastingvrije vrijpartij te vergroten:

  • doe het vooral voorzichtig en niet te diep
  • let op wat je eet, eten dat gassen veroorzaakt en pittig of kruidig voedsel vermijden en dit minstens 24 uur vooraf
  • bananen maken de ontlasting weer dikker
  • vezelrijk voedsel zorgt ervoor dat ontlasting stevig wordt zodat er geen restjes achterblijven in het darmkanaal
  • je kan ook vooraf al naar het toilet gaan
  • je kan ook een anale douche of klysma gebruiken

Sexolutions

In mijn praktijk heet ik je van harte welkom met al je vragen. Mail me via info@sexolutions.be of bezoek mijn website op www.sexolutions.be.

Bron
Sexolutions
Tags
Toon meer

Sarina Verbeek

Mijn naam is Sarina Verbeek, geboren in 1973 te Hasselt. Reeds vele jaren ben ik gelukkig met mijn partner met wie ik samenwoon. Sinds 1997 ben ik mama van Laura. Ik ben een sociaal persoon, meelevend, begripvol en empatisch. Mensen helpen is voor mij mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Mijn diploma van relatie- & sekscounselor alsook mijn levenservaring heeft mij de nodige kennis bezorgd om alle mensen. Iedereen kan bij mij terecht voor counseling en/of begeleiding, en dit zowel op relationeel als op seksueel vlak. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken. Mijn praktijk is Sexolutions te Zonhoven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button
Close