Alternatieve Spirituele Beurs

Gepost door op 11 november 2019

Wij ondersteunen de beurzen van Spiranza vzw.
Wij zelf zullen niet op deze beurs aanwezig zijn als standhouder.


Op vrijdag 22 november 2019 van 17 tot 22 uur is er een avondbeurs in Zonhoven van de vzw Spiranza. Meerdere mediums, kaartleggers, contact leggen met overledenen, tarot, Healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoopstanden voor spirituele materialen, mineralen, engelen. boeken, kaarten… Dan ben je zeker welkom op onze beurs. Ze hanteren deze dag een sterk gereduceerd tarief van Max . 20,00 euro per consult en ruim de tijd voor u nemen rituele materialen, mineralen, engelen. boeken, kaarten…

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier. Voel je welkom.

Deze dag zijn er 3 gratis toegankelijke lezingen.

18.30 Tiziana : Bloemlezing (gratis bloem)
19.30 Martine : Wat het leven mij leerde
20.30 Ivan : Hypnose

Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een Healing, een antwoord op jouw vragen…of gewoon uit nieuwsgierigheid ?

Tarieven

Inkom: € 5,00
Mindervalide: Gratis inkom
Kinderen tot 12 jaar: Gratis
Toegankelijk voor Invalide

Locatie

Zaal De Kwint
Heuvenstraat Nr 9
3520 Zonhoven

Meer informatie via:

Spiranza
Martine & Freddy
Cindy & Werner

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.