Spirituele & Gezondheidsbeurs Kermt

Gepost door op 2 september 2019

Gratis Inkom !

Naar jaarlijkse gewoonte vindt de “Spirituele & Gezondheidsbeurs” plaats op de eerste zondag van oktober in zaal Kermeta te Kermt. Er zijn weer verschillende nieuwe standhouders bij gekomen waardoor het gamma telkens toch ook weer een verrassing bezorgd aan alle trouwe bezoekers. En wie voor de eerste keer komt, zal zijn ogen zeker de kost geven. Op de beurs kan je nu ook weer terecht voor spiritueel en alternatief advies: kaartlegsters (lenormandkaarten, tarot, engelenkaarten, …) mediums, healers, gezondheidstherapeuten, psychometrie, numerologie , pendelen, intuïtief tekenen, … 

Er is eveneens een mooi aanbod aan spirituele artikelen zoals kaarten, boeken, edelstenen en mineralen, wierook, engelenbeeldjes, … maar ook de gezondheidsproducten zijn zeer ruim aanwezig. Natuurlijk mogen de spirituele juwelen met edelstenen of halfedelstenen niet ontbreken. Ook de magneetjuwelen zijn er verkrijgbaar.

En wie zich wil laten verwennen kan kiezen tussen een voetreflexmassage, een quantum touch healing, polariteitsmeting yin-yang, schouder/nekmassage, een reikibehandeling, …

Zeker de moeite om je zondag waardevol mee te vullen.
De zaal is eveneens bereikbaar voor rolstoelen.

Er worden eveneens GRATIS lezingen gegeven in een zaal apart : 
12u30 : Ivan : “Informatie over hypnotherapie” en demonstratie van “The Swan”.
13u15 : Angelina : “Zandlezen”.
14u00 : Geert : “Bloemlezing”.
14u45 : Kristel : “De wondere wereld van oliën”.
15u30 : Brigitte : “Avatar introductie aandacht”
16u15 : Pauline : “De mensheid op een tweesprong” en “Wat is Transmissie meditatie? ”.

The place to be !!
Ontmoetingscentrum Kermeta, Diestersteenweg 204 te 3510 Kermt

Tot zondag 6 oktober 2019.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *