Alternatieve Spirituele Beurs te MOL.

Gepost door op 2 september 2019

Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van maximum € 25,00 per consult. Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken.

Deze dag zijn er ook 4 gratis lezingen:

  • 13.00 uur Open vragen uurtje met diverse Mediums
  • 14.00 uur Marcella Witvrouw
  • 15.00 uur Maria Remon
  • 16.00 uur De levensboom

Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen…of gewoon uit nieuwsgierigheid?  Dan ben je zeker welkom op onze beurs. 

Meerdere mediums, kaartleggers, Gelaats Analyse, Klankenschalen Healing , contact leggen met overledenen, tarot, Healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoop standen en spirituele materialen, mineralen, engelen. boeken,kaarsen, kaarten, …

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier.
 
Voel je welkom.

Deze dag ook koffie & dranken, belegde broodjes en taart te verkrijgen aan democratische prijzen .

Inkom

De prijs bedraagt € 5,00 (12 tot … jaar)
Kinderen betalen € 0,00 (0 tot 12 jaar)
Mindervalide personen hebben gratis inkom.

Locatie

Zaal Miloheem, Milostraat 13, 2400 Mol-Millegem

Er is parking aan de zaal en ook even verder op kan je aan de kerk parkeren. Deze zaal is tevens toegankelijk voor mindervalide personen.

Informatie

Spiranza vzw, Freddy Hoekx
+32 (0) 475 387 846 , spiranza01@gmail.com, www.spiranza.be
Gelieve ons Facebook Evenement te delen.

Van harte welkom!

Spiranza vzw
Martine & Freddy
Cindy & Werner

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *