uitgeverij Hajefa: De Maankalender

20/10 Aloha Spirituele Herfstbeurs Koningshooikt.

Gepost door op 2 september 2019

Je kan De Spirituele Wereld nu zondag tegenkomen van 11 tot 18 uur in het parochiecentrum Koningshof te Koningshooikt.

Er zijn heel veel verschillende standen, sommige richten zich echt op een goed doel, steun hen! Je kan steeds iets vinden naar je gading. Wij kiezen bewust om geen lezingen te houden, omdat dit ook bezoekers van de standen weg trekt. Wij willen aan iedereen genoeg tijd geven om standen te bezoeken, info te vragen, consulten te nemen, u te laten verwennen, …

Gratis Inkom

Deze beurs kan een antwoord zijn op je zoektocht, maar ook een ontspannende namiddag of gezellig samenkomen met gelijkgezinden.

Er zijn diverse verkoopstanden, info-standen en verschillende consultstanden (kaartleggingen, pendelen, gidsentekeningen, encaustic art, kleur bekennen, …) aanwezig. Ook voor 2de handsboeken en hebbedingetjes ben je hier op je plaats. Voor de kleinsten onder ons hebben we enkele tafels staan om te kleuren. De standhouders kan je hier bekijken: https://spiritueleherfstbeurs.jouwweb.be .

Goede doel

Er is zoveel te beleven op de beurs dat je je zeker niet zal vervelen en zelfs een rustpauze nemen bij de bar behoort tot de mogelijkheden.

De netto-opbrengst van de drank, soep, snoep en koekjes gaat integraal naar de vzw. E.S. Résonnance – www.resonnance.org.

Locatie

Parochiecentrum Koningshof
Mechelbaan 22
2500 Koningshooikt

Er is voldoende parking (gratis).
U kan deze best bereiken via Eikenboslaan

Organisatie

Clean BVB, Afdeling Events
Sonia Hinninck
+32 (0) 487 493 447
paragnoste@gmail.com
https://spiritueleherfstbeurs.jouwweb.be

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.