Bio Citroenlimonade

Gepost door op 1 mei 2019

Ingrediënten

  • 5 à 6 biologische citroenen
  • 1 koffie tas suiker (wij gebruiken bruine suiker: dan krijg je een donkere kleur, witte suiker geeft een lichte kleur).
  • 1 koffie tas kraanwater

Bereiding

  • Doe 1 koffie tas kraanwater in een kookpot en doe hier 1 koffie tas suiker bij. Laat dit koken totdat de suiker is opgelost.
  • Zet deze mengeling in de koelkast tot ze afgekoeld is.
  • Pers ondertussen de biologisch citroenen uit
  • Giet het sap van de citroenen bij het afgekoelde suikerwater en meng dit.
  • Indien je het meteen wil drinken doe je er enkele ijsblokjes bij.
  • Indien je het later wenst te drinken, schenk je dit mengsel in een fles. Doe er 3/4 koud (bruis)water bij en zet nog een half uurtje in de koelkast.

Wie is Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en deel ik mijn zoektocht als redactielid met de spirituele wereld. Daarbuiten hou ik ook nog van koken, biologisch tuinieren, muziek maken.