Ingrid Desmedt op interview

Gepost door op 7 april 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans verwelkomden Ingrid Desmedt in ‘Ons Engelenhuisje’ voor een interview.

Ingrid heeft haar praktijk Aboase in Zoersel. Haar missie is om zorg te dragen voor de wereld waarin we leven. Mensen inspireren met de kennis om Lichaam en Ziel samen te brengen met eenvoudige principes van het leven en de wetten van aantrekkingskracht.

Luister mee via www.despirituelewereld.be/luister-mee.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.