Ingrid Desmedt op interview

Gepost door op 7 april 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans verwelkomden Ingrid Desmedt in ‘Ons Engelenhuisje’ voor een interview.

Ingrid heeft haar praktijk Aboase in Zoersel. Haar missie is om zorg te dragen voor de wereld waarin we leven. Mensen inspireren met de kennis om Lichaam en Ziel samen te brengen met eenvoudige principes van het leven en de wetten van aantrekkingskracht.

Luister mee via www.despirituelewereld.be/luister-mee.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.