Spirituele Boeken

De verborgen wijsheid van de Tarot

door Jacqueline Duijvesteijn bij uitgeverij Hajefa

Auteur: Jacqueline Duijvesteijn

De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.

In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis.

“We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden. We zijn hier om het lijden te overwinnen!
We zijn lang geleden deze bizarre droomwereld binnengevallen. Het is echter ook zo dat dit nu nog altijd gebeurt, op ditzelfde moment. De creatie van de illusie is nog altijd gaande. Daarom kunnen we ook nu, op dit moment, beginnen met het loslaten en overstijgen van deze illusie. Door bewust te kiezen hoe we in het leven staan, kunnen we alle aardse illusies achter ons laten. De tarot toont ons daarin de weg.’

De kaarten van de Grote Arcana worden in dit boek uitgebreid behandeld, ondersteund door de intens gekleurde afbeeldingen van de kaarten zelf.
Voor wie klaar is om door de illusies van het dagelijkse heen te prikken, kan dit boek een diepgaand compendium en kompas zijn. Dit boek kan werkelijk een deur voor je openen, maar de stap over de drempel…
die moet je zelf zetten.

De verborgen wijsheid van de Tarot

Auteur: Jacqueline Duijvesteijn
Redacteur: René Argonijt
Cover: Peter Saarloos
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2020
Aantal pagina’s: 192 pagina’s
Uitgever: Hajefa
EAN: 9789463310222
Prijs: € 19,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button