Interview: Heidi Denissen

Gepost door op 24 maart 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans verwelkomden Heidi Denissen in ‘Ons Engelenhuisje’ voor een interview.

Heidi Denissen is een zot, positief, spiritueel mens en ze wilt zo veel mogelijk mensen bereiken om een golf van positiviteit over ons te laten komen. We praten over haar belevenissen, maar ook speelt ze voor onze enkele zelfgeschreven muziekjes waarop ze zalig zingt.

Luister mee via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.