Interview: Heidi Denissen

Gepost door op 24 maart 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans verwelkomden Heidi Denissen in ‘Ons Engelenhuisje’ voor een interview.

Heidi Denissen is een zot, positief, spiritueel mens en ze wilt zo veel mogelijk mensen bereiken om een golf van positiviteit over ons te laten komen. We praten over haar belevenissen, maar ook speelt ze voor onze enkele zelfgeschreven muziekjes waarop ze zalig zingt.

Luister mee via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.