Smoothies, shakes & juices

Gepost door op 21 maart 2019

85 makkelijke recepten voor een lekkere en snelle gezondheidsboost. Groenten en fruit, iedereen weet dat je lichaam ze nodig heeft om gezond te blijven. En toch lijkt de theorie vaak moeilijk in de praktijk om te zetten.

Biotona, het Belgische label van biologische superfoods, ziet het als een missie om gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken. Hoog tijd dus voor een nieuw boek met maar liefst 85 recepten voor smoothies, shakes en juices om je dagelijkse eetpatroon een snelle, lekkere én gezonde boost te geven. De link tussen groenten en fruit enerzijds en een goede gezondheid anderzijds is snel gelegd. En toch slagen veel mensen er niet in om het ideale minimum van 5 porties per dag te halen. Hoe je jouw dagelijkse dosis groenten en fruit op een snelle, lekkere én makkelijke manier binnen krijgt en er nog een dosis superfoods bovenop kan doen, daar geeft het nieuwe boek 85 antwoorden op.

De recepten zijn 100% veganistisch en gluten- en lactosevrij. Als basis worden uitsluitend plantaardige en “Raw” of “living” ingrediënten gebruikt, boordevol antioxidanten en waardevolle fytonutriënten. Een dosis superfoods, of dat nu in de vorm van zaden, bessen, noten of grassen is, geeft de recepten een extra dimensie. Stuk voor stuk zijn de recepten zorgvuldig uitgekozen en samengesteld voor een welbepaald effect op je lichaam. Zo zijn ze doorheen het boek opgedeeld in 9 functionele groepen, zoals Anti-aging, Detox, Feel Good, Heart health & Metabolism, Kids, Sport,… Creatievelingen kunnen zelf aan de slag met een handige experimenteertabel voor het creëren van een eigen ultieme “gezondheidsdrank”.

Daarnaast biedt het boek ook antwoorden op veelgestelde vragen, zoals “Waarom zijn smoothies, shakes & juices gezond?”, “Waarom kiezen voor “raw” of “living” food?”, “Wat zijn Superfoods?” en “Waarom kies je bij voorkeur voor bio?”.

ISBN :9789082602005
Pagina’s :222
Uitgever : Keypharm / Biotona
Gewicht :697 gr
Uitvoering :Boek
Afmetingen :195 mm x 180 mm x 20 mm
Editie : 1

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.