uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Leven met hooggevoeligheid

Gepost door op 21 maart 2019

Susan Marlette Hart bespreekt hoe we kunnen leven met hooggevoeligheid.

Hoogsensitieve mensen hoeven volgens Susan Marletta Hart geen slachtoffer van hun gevoeligheid te zijn, maar kunnen die tot hun kracht omvormen. In haar klassieke boek over hsp’ers belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid. Ook komen veel ervaringsdeskundigen aan het woord.

Ten slotte krijgt de lezer praktische adviezen hoe om te gaan met deze eigenschap, op het werk, privé en in relaties.

Susan Marletta Hart (1971) is een internationale autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid. Ze schreef verschillende succesvolle boeken over dit onderwerp, werkt als coach en geeft cursussen, lezingen en workshops. Marletta Hart ontwikkelde ook een eigen communicatietheorie. Verder is ze schrijfster van de bestseller Leven met hooggevoeligheid.

Titel: Leven met hooggevoeligheid
Ondertitel: 
Van opgave naar gave
Auteur: 
Susan Marletta-Hart
ISBN:
 9789025906993
Prijs:
 €20,99
Omvang: 
272 pagina’s 
Verschijningsdatum: 23-04-2019

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.