Spirituele Boeken

Recensie: Ridders van licht

Dit is een recensie gemaakt door vrijwilligster Ann De Smedt, van het boek “Ridders van licht” uitgegeven bij Uitgeverij Hajefa (alle gegevens onderaan).

Recensie
Het boek “Ridders van licht” gaat over de mensen die je tegenkomt in je leven en je helpen, soms onbewust, met moeilijkheden, om tegen beter weten in te blijven hopen, te geloven in goedheid ondanks alle tegenslagen. Ook jij kunt zo een ‘ridder’ worden.

In het boek wordt mooi beschreven aan welke eigenschappen zo een ridder moet voldoen. Maar ook door welke valkuilen en negatieve tegenkantingen ze kunnen beïnvloed worden. Door middel van stukjes van verhalen, zoals onder andere die van de ridders van de ronde tafel, Lancelot en Arthur, wordt op een prachtige manier de linken gelegd met de “ridders van licht”. Er wordt ook beschreven hoe je kunt groeien tot een liefdevol, harmonieus, moedige, vredelievend, vrolijk en onthecht persoon.

Het volgende heb ik geleerd van het boek:
Maak van iedere dag de mooiste die je kunt hebben. Probeer iedere dag iets te leren en een klein beetje een beter mens te worden. Wees goed voor jezelf zoals je kunt. Wees gelukkig en waardeer wat je hebt. Probeer bij alles in te zien dat je geen beter leven nodig hebt dan het leven dat je leeft.  Leer iedere situatie aanvaarden en maak deze nog beter dan wat er aan voorafging. Richt je aandacht op het positieve, maar dan ook intensiever, bijvoorbeeld met meer enthousiasme of meer overtuiging.

Informatie

Ridders van licht
Auteur: Barbara Borecka & Rene Argonijt
ISBN: 978-94-633-1009-3
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Pagina’s: +/- 224
Prijs: € 19,95

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button