Interview: Lieveke Volcke

Gepost door op 8 maart 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans verwelkomden Lieveke Volcke in ‘Ons Engelenhuisje’ voor een interview.

Spreken over Godinnen, essentiële oliën, zorgboerderij, huwelijksinzegeningen, life coaching, spirituele kunst, Aphrodite, …

Luisteren kan je via www.despirituelewereld.be/luister-mee.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.