Interview met Nadine Smets

Gepost door op 22 februari 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans hadden een interessant interview in Ons Engelenhuisje met Nadine Smets.

Nadine kwam praten over Script-As-Methode (SAM), stress-depressie-burnout, herbalancerings-massage voor personen met kanker en jongeren met problemen.

Beluister het interview via www.despirituelewereld.be/luister-mee.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.