Interview met Nadine Smets

Gepost door op 22 februari 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans hadden een interessant interview in Ons Engelenhuisje met Nadine Smets.

Nadine kwam praten over Script-As-Methode (SAM), stress-depressie-burnout, herbalancerings-massage voor personen met kanker en jongeren met problemen.

Beluister het interview via www.despirituelewereld.be/luister-mee.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.