10 februari 2019: Alternatieve Spirituele beurs

Gepost door op 3 februari 2019

Bekende mediums, lichtwerkers en healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van maximum € 20,00 per consult.

Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken. Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen … of kom je gewoon uit nieuwsgierigheid? Dan ben je zeker welkom op onze beurs.

Meerdere mediums, kaartleggers, gelaatsanalyse, klankenschalen healing, contact leggen met overledenen, Tarot, … ook healers en lichtwerkers zijn aanwezig om jou inzichten te geven en zo jou op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoopstanden met spirituele producten (mineralen, Engelen, boeken, kaarsen, kaarten, …).

Deze dag zijn er ook 4 gratis lezingen:

  • 13 uur – Tiziana, contact met overledenen
  • 14 uur – Martin, psychometrie
  • 15 uur – Louba, bloemen lezen
  • 16 uur – Sandra, de helende kracht van zuiver water drinken en een gezonde geest in een gezond lichaam.. 

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier. Voel je welkom.

Er is geheel de dag warme en koude dranken, belegde broodjes en taart te verkrijgen aan democratische prijzen. Parkeren kan je aan de zaal.
Toegankelijk voor mindervalide personen.

Inkom

De prijs bedraagt € 5,00 (12 tot … jaar)
Kinderen betalen € 0,00 (0 tot 12 jaar)
Mindervalide personen hebben gratis inkom.

Locatie

Zaal Den Horst
Gelderhorsten 146
3920 Lommel

Informatie

vzw Spiranza, Freddy Hoekx
+32 (0) 475 387 846 , spiranza01@gmail.com, www.healingfreddy.be, Facebook Evenement

Van harte welkom!

vzw Spiranza
Freddy en Martine

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.