Interview: Rosa Veneziani

Gepost door op 25 januari 2019
Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen in Ons Engelenhuisje als gaste Rosa Veneziani uit Genk.
 
Rosa komt praten over werken met de Engelen, kaartleggen, hulp van Hierboven, boodschappen krijgen en nog zo veel meer.

Het interview kan je hier beluisteren.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.