uitgeverij Hajefa: De Maankalender

#Khebzin – WonderSchrijverij

Gepost door op 22 januari 2019

Om te tonen dat een authentieke weergave van vrouwelijke sensualiteit veel krachtiger is dan stereotypes of schoonheidsidealen, vertrouwden een stel vrouwen hun verlangens, fantasieën en erotische ervaringen toe aan het papier. Daarnaast gaven ze zich ook letterlijk bloot in poëtisch prikkelende beelden. Ongeremd. Onbeschaamd. Trots op en trouw aan zichzelf. In de hoop dat het andere vrouwen zal helpen om hun eigen lusten en lichamen warmer te omarmen. Dat is #Khebzin.

#Khebzin wordt tijdelijk te koop aangeboden met het boudoirboekje ’69 Sleutels voor sensuele schrijflust.’ In deze limited edition uitgave krijgt de lezer alle tools in handen om de eigen meest zinnelijke zelf te ontdekken en op papier te vangen. Want #Khebzin is meer dan louter een leesboek. Het is een ervaring.

De WonderSchrijverij is gegroeid uit de bezielde vibe van de WonderWijven, in november 2016 ontstaan als intiem Facebookclubje en inmiddels uitgegroeid tot een actieve community van bijna 23.000 vrouwen. De vzw wil verbondenheid tussen vrouwen bevorderen en hen ondersteunen in hun persoonlijke groei. Hiertoe werd in Wommelgem ook een WonderWijvenHuis opgericht waar activiteiten plaatsvinden en een groepspraktijk van start is gegaan. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen.

Met deze uitgeverij wil WonderWijven vzw haar kernwaarden – bezieling, verbinding en groei –verder uitdragen, om zo een verschil te maken in het leven van vrouwen en de maatschappij.

Uitgeverij: WonderSchrijverij
Pagina’s: 272 kleurenpagina’s
ISBN: 978-90-8271-972-7
Prijs: € 29,95

Auteurs: 35 WonderWijven
Redactie en samenstelling: Birgit Krols
Curatie: Ann Cuyvers
Fotografie: Elvire Van Ooteghem
Vormgeving: Jirka De Preter
Magie: Marijke Fonteyn
Publicatie: 10 februari 2018

Verkoopskanalen
* www.khebzin.be
* WonderWijvenHuis, Driemastenbaan 37, Wommelgem
* Erotische Verbeelding, Kloosterstraat 165, Antwerpen

Informatie
Marijke Fonteyn,
Bezielster en Chief Inspiration Officer van WonderWijven vzw, welkom@wonderwijven.be, +32 (0) 477 426 920, www.khebzin.be, www.facebook.com/wonderschrijverij

#Khebzin

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.