Interview: Chris “Tenen Lezen” Smet

Gepost door op 11 januari 2019

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Chris Smet. Chris is voorzitster van “Fudare Vlaanderen” en master docente in het “Tenen Lezen”.  Haar praktijk kan je vinden via www.tenenlezen.be.

Het interview kan je hier beluisteren.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.