Interview Marie-Claire Robben

Gepost door op 29 december 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans hadden een interview met Marie-Claire Robben.

In Ons Engelenhuisje kwam ze praten over het kind in jezelf, hoe wij naar onze emoties kunnen gaan die volgens haar spreken die ontstaan zijn voor het zevende levensjaar, ook over hoe je die emoties, dualiteiten en conflicten in jezelf terug heel mooi kan helen door in je eigen kracht te gaan staan.

Beluister het interview via http://www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.