Interview Marie-Claire Robben

Gepost door op 29 december 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans hadden een interview met Marie-Claire Robben.

In Ons Engelenhuisje kwam ze praten over het kind in jezelf, hoe wij naar onze emoties kunnen gaan die volgens haar spreken die ontstaan zijn voor het zevende levensjaar, ook over hoe je die emoties, dualiteiten en conflicten in jezelf terug heel mooi kan helen door in je eigen kracht te gaan staan.

Beluister het interview via http://www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.