Live Consult met Petra & Angeltje

Gepost door op 18 november 2018

Elke maand een Live Consult Show via Facebook bij De Spirituele Wereld.

Op zaterdag 8 december 2018 om 20:00 uur gaat Hans Van Dyck op stap in De Spirituele Wereld. In Ons Engelenhuisje zit Petra Belmans te wachten die gratis boodschappen geeft maar ze doet het deze keer niet alleen.  Niemand minder dan Angeltje Thoms zal deze keer mee de gratis boodschappen uitreiken.

Inschrijvingen

Om dit vlot te laten verlopen vragen wij nu al om je voornaam, familienaam, geboortedatum en een vraag (bv. gezondheid, liefde, financiën, …) te sturen naar magazine@despirituelewereld.be. Zo ben je al zeker van je deelname.

Bezoek onze mobiele studio

Wij plaatsen onze mobiele studio op te koffie- & theehuisje Ons Engelenhuisje, Korte Straat 1, 2260 Voortkapel (Westerlo, Antwerpse Kempen, België). Hier kan je tijdens de uitzending een lekker drankje of hapje nuttigen.

Facebook Pagina De Spirituele Wereld

Vind je ons leuk dan krijg je automatisch een melding als we live gaan.
Ook kan je dan mee chatten tijdens de live consult show.

Meer vragen

Voor verdere vragen kan jij je richten aan ons Facebook evenement of mail ons via magazine@despirituelewereld.be.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.