Interview: Nelly De Keye (Narcismecoach)

Gepost door op 25 oktober 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Nelly De Keye.  Nelly komt haar getuigenis geven om te leven met een narcist.  Maar ze vertelt ook dat ze uit eigen kracht de Narcismecoach is geworden om mensen te ondersteunen en te helpen rond narcisme.  Je kan haar bereiken via www.narcismecoach.be.

Luisteren doe je hier.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.