Interview: Nelly De Keye (Narcismecoach)

Gepost door op 25 oktober 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Nelly De Keye.  Nelly komt haar getuigenis geven om te leven met een narcist.  Maar ze vertelt ook dat ze uit eigen kracht de Narcismecoach is geworden om mensen te ondersteunen en te helpen rond narcisme.  Je kan haar bereiken via www.narcismecoach.be.

Luisteren doe je hier.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.