Interview: Mireille Aline Roels

Gepost door op 14 oktober 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Aline Roels van Mimi’s Lichtpunt.

Mimi komt praten over numerologie. Hoe kan je de nummers in je dag dagelijkse leven zetten, en hoe kan je de familie naar buiten toe halen om te weten van welke lessen je van elkaar moet leren.

Luisteren kan je hier.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.