Interview: Mireille Aline Roels

Gepost door op 14 oktober 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Aline Roels van Mimi’s Lichtpunt.

Mimi komt praten over numerologie. Hoe kan je de nummers in je dag dagelijkse leven zetten, en hoe kan je de familie naar buiten toe halen om te weten van welke lessen je van elkaar moet leren.

Luisteren kan je hier.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.