21 oktober – Spirituele Beurs Waasmunster

Gepost door op 14 oktober 2018
Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel.  De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn.  Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is.  De beurs met véle mogelijkheden…  5 € inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis.  De demonstraties en lezingen die ‘apart’ georganiseerd zijn, zitten inbegrepen in het inkomgeld, maar aan de standen en de workshops zijn niet inbegrepen in het inkomgeld (niet gratis), tenzij anders vermeld.

Spiritueel Onderweg vzw beurs is samenkomen op een sociale en warme manier.  In ons leven is het belangrijk jezelf te vinden en de puzzel heel te maken.  Dit is mogelijk op verschillende manieren.  We zijn allemaal op zoek naar geluk in ons leven, samen met de mensen die we belangrijk vinden.  Soms heb je een schakel nodig om die stap te zetten in uw leven.  De beurs is voor sommigen een zoektocht, voor anderen een ontspanning of een nood om eindelijk mensen te kunnen ontmoeten waarmee je jouw ervaringen kunt delen.  www.spiritueelonderweg.be
Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden.
21 oktober 2018 – Waasmunster – GC Hoogendonck, Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 tot 18 uur.

(programma steeds onder voorbehoud)

Gratis lezingen en demonstraties
Lezing programma beurs te westerlo
10.10 – 10.55 Je eigen levensweg door Spiribie https://www.facebook.com/groups/506978013015829/
11.05 – 11.50 De healende kracht van zuiver water drinken door Sandra Van Den Haesevelde
12.00 – 12.50 Workshop Neuro Emotionele Integratie (NEI) door Veerle Geerts en Sofie Huybrechtswww.inn-Care.nl
13.00 – 14.00 Helderziende Boodschappen door meneer Netten
14.10 – 14.55 Voorstelling De aartsengelen spreken en medium zijn en meditatie cd door liliane verellenhttp://www.witteroos.be/
15.05 – 15.50 Tarot en Astrologie door Maria Remon
16.00 – 16.50 De geheimen van etherische oliën door Linda Foubert www.nephthys.be
 
Meer info op Facebook van Spiribie of Spiritueel Onderweg vzw
Unieke workshop op de beurs:
Schilderen en leren lezen van uw schilderijen van 11u tot 13u of van 14u30 tot 16u30 reserveren bij Spiribie zelf, op de beurs op voorhand via mail tireteke@hotmail.com
of via sms 0485 39 38 23.  € 25,00 voor de workshop inclusief materiaal/per persoon

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.