zondag 7 oktober: Spirituele & Gezondheidsbeurs

Gepost door op 28 september 2018

Spirituele & Gezondheidsbeurs op 7 oktober 2018 van 11 tot 18 uur.

Ik nodig jullie graag uit op deze Spirituele en Gezondheidsbeurs te Kermt, zoals steeds staan wij met De Spirituele Wereld op deze beurs met de verkoop van onze magazines.

In een positieve, energieke sfeer kun je hier op zoek naar antwoorden op je vragen of naar spirituele artikelen, alsook gezondheidsproducten.  Een team van mensen die weten waarmee ze bezig zijn zullen er klaar staan om jullie in alle positiviteit te ontvangen: kaarlegsters, mediums, gezondheidscoaches, healingmeesters, …  Er is eveneens een ruim aanbod van spirituele artikelen zoals beeldjes, kaarten, boeken, halfedelstenen, spirituele juwelen, …  Om je gezondheid te optimaliseren is er een mooi aanbod van gezondheidsproducten, kruiden en verzorgingsproducten. Wie zich wil laten verwennen, kan er terecht voor een gespecialiseerde behandeling of healing.

In de namiddag zijn er GRATIS lezingen.

12u30 : Medium Tim : “Groepsreading”.
13u15 : Silvia : “Hoe je gedachten je leven aansturen”.
14u00 : Geert : “Bloemlezing” ( bloem GRATIS)
14u45 : Sylvia : “VLIER in de mythologie en de alternatieve geneeskunde”.
15u30 : Andreas : “Wie zijn de meesters van wijsheid ?” + “Wat is Transmissie meditatie?”

Tevens zijn er 36 standhouders waaronder kaartlegsters en mediums, spirituele artikelen, gezondheidsproducten en therapeuten. Genoeg om er een interessante dag van te maken.

Open van 11 tot 18 uur, gratis inkom.

Locatie

Feestzaal Kermeta
Diestersteenweg 204
3510 Kermt

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.