Interview: Ann Thys over NEI-therapie

Gepost door op 28 september 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans nodigen dit maal Ann Thys uit in de studio op interview.  Ann is holistisch coach, NEI therapeut en yogadocent.

Wat is NEI?
Deze behandelingsvorm gebruikt men om emotionele blokkades op te sporen.  Door het stellen van vragen aan het onderbewuste krijgt men inzichten over de oorzaken en oplossingen voor patronen, emoties en moeilijke situaties. Neuro-emotionele integratie wordt vaak in combinatie gebruikt met acupressuurpunten en affirmaties.

Luister hier naar het interview.

Ann haar contactgegevens zijn gewijzigd.

Lotus Life coaching – Ann Thys.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.