Interview: Veronique Wittezaele

Gepost door op 16 september 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Veronique Wittezaele.

Ze brengt haar verhaal over hoogsensitiviteit en over het verlies van haar zoon.
Ze schreef hier een prachtig verhaal over in het boek “ZIJN, liefde in eenheid“.

Luister mee via onze site naar het interview.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.