Interview: Veronique Wittezaele

Gepost door op 16 september 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal Veronique Wittezaele.

Ze brengt haar verhaal over hoogsensitiviteit en over het verlies van haar zoon.
Ze schreef hier een prachtig verhaal over in het boek “ZIJN, liefde in eenheid“.

Luister mee via onze site naar het interview.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.