Toast Champignon

Gepost door op 1 september 2018

Ingrediënten

  • Mengeling van champignons (wij gebruikten chitake’s, Parijse en bruine champignons)
  • Bruin brood
  • Olijfolie
  • Peper en Zout
  • Ui
  • Look
  • Tijm

Bereiding

  • Kuis en snij de champignons
  • Bak de ui en look in olijfolie en voeg daarna de champignons toe.
  • Voeg tijdens het bakken de tijm toe, dit versterkt de smaak van de champignons.
  • Snij zelf een dik stuk van het brood en toast dit
  • Maak een kommetje in het stukje toast en lig dit op een bord.
  • Schep nu de champignons rijkelijk over de toast en leg het hoedje op de toast.
  • Werk af met peterselie

Wie is Dave Van de Moer

Dave is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...