De Spirituele Keuken

Toast Champignon

Ingrediënten

  • Mengeling van champignons (wij gebruikten chitake’s, Parijse en bruine champignons)
  • Bruin brood
  • Olijfolie
  • Peper en Zout
  • Ui
  • Look
  • Tijm

Bereiding

  • Kuis en snij de champignons
  • Bak de ui en look in olijfolie en voeg daarna de champignons toe.
  • Voeg tijdens het bakken de tijm toe, dit versterkt de smaak van de champignons.
  • Snij zelf een dik stuk van het brood en toast dit
  • Maak een kommetje in het stukje toast en lig dit op een bord.
  • Schep nu de champignons rijkelijk over de toast en leg het hoedje op de toast.
  • Werk af met peterselie

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button