Kalkoenrollade met gebakken champignons en rapenpuree

Gepost door op 1 september 2018

Ingrediënten

  • 4 kalkoenlapjes
  • Peper en zout
  • 500 gram kippengehakt
  • Salie
  • 10 aardappelen
  • 4 witte rapen
  • Boter
  • Melk

Bereiding

  • Neem het kalkoenlapje en klop dit plat
  • Hak nu de salie en voeg samen met peper en zout toe aan het kippengehakt
  • Leg dit mengsel op het kalkoenlapje en rol dit op. Indien het uit elkaar valt kan je dit steeds opbinden.
  • Bak nu de kalkoen in de oven, pan, …
  • Ondertussen kan je de aardappelen schillen en koken in gezouten water. Je kan ook de witte rapen al snijden en deze samen koken met de aardappelen.
  • Nu maak je een puree van de rapen en aardappelen met melk, boter, peper en zout.
  • Schik alles op een bordje en smullen maar.

Tip

Je kan ook in plaats van kippengehakt, stukjes kalkoen gebruiken (dit deden wij).

Wie is Dave Van de Moer

Dave is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...