De Spirituele Keuken

Crumble van bosvruchten

Ingrediënten

  • 60 gram ongezouten boter
  • 120 gram universele bloem
  • 60 gram bruine suiker
  • 30 gram witte suiker
  • Fruit naar keuze (wij gebruikten diepvries bosvruchten)

Bereiding

  • Verwarm de oven op 200° C
  • Neem een ondiepe ovenschaal en schik hier je fruit op.
  • Neem een mengkom en doe hier de suiker, bloem en boter in.
  • Kneed alles tot een brokkelig geheel.
  • Doe je het brokkelig deeg over het fruit.
  • Zet de ovenschaal in de oven op 180° voor 10 à 15 minuten.

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button