Interview: Andreas & Pauline Dimmick

Gepost door op 26 augustus 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal een prachtig koppel genaamd Andreas en Pauline van Transmission Belgium.

Ze kwamen ons vertellen over de “Transmissie Meditatie, een meditatie voor de Nieuwe Tijd”, over UFO’s en graancirkels.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.