Interview met Maria Verduijn en Wouter Murrath van Mepilan

Gepost door op 12 augustus 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal een prachtig koppel genaamd Maria Verduijn en Wouter Murrath, samen hebben ze de praktijk Mepilan.  Ze komen praten over dat jij in je kracht moet gaan staan van uit je hart en met onvoorwaardelijke liefde durft te zeggen: “ik ben ik” en ook dat je puur moet zijn.

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.