Interview met Maria Verduijn en Wouter Murrath van Mepilan

Gepost door op 12 augustus 2018

Hans Van Dyck en Petra Belmans ontvangen dit maal een prachtig koppel genaamd Maria Verduijn en Wouter Murrath, samen hebben ze de praktijk Mepilan.  Ze komen praten over dat jij in je kracht moet gaan staan van uit je hart en met onvoorwaardelijke liefde durft te zeggen: “ik ben ik” en ook dat je puur moet zijn.

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.