Interview met Liliane Caro

Gepost door op 29 juli 2018

Ze is vorig jaar al eens in de studio geweest om haar eerste boek voor te stellen, maar nu heeft ze haar tweede boek uit “De aartsengelen spreken en medium zijn”. Ze komt enkele passages uit het boek vertellen en als extra krijgen we een gratis ingesproken meditatie van haar. Deze meditatie kan je ook aankopen bij haar, want bij het boek brengt ze ook nog is 3 cd’s uit met ingesproken meditaties.

– uitleg van het boek: Liliane Caro – De Aartsengelen spreken en medium zijn
– recensie van het boek door Joni Team: recensie Liliane Caro – De Aartsengelen spreken en medium zijn

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

    • Het Lezershoekje: Nick Littlehales – Beter slapen
    • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
    • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.