Interview met Liliane Caro

Gepost door op 29 juli 2018

Ze is vorig jaar al eens in de studio geweest om haar eerste boek voor te stellen, maar nu heeft ze haar tweede boek uit “De aartsengelen spreken en medium zijn”. Ze komt enkele passages uit het boek vertellen en als extra krijgen we een gratis ingesproken meditatie van haar. Deze meditatie kan je ook aankopen bij haar, want bij het boek brengt ze ook nog is 3 cd’s uit met ingesproken meditaties.

– uitleg van het boek: Liliane Caro – De Aartsengelen spreken en medium zijn
– recensie van het boek door Joni Team: recensie Liliane Caro – De Aartsengelen spreken en medium zijn

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

    • Het Lezershoekje: Nick Littlehales – Beter slapen
    • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
    • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *