Nieuwe vrijwilligers

Gepost door op 21 juli 2018

Sinds heden hebben wij enkele nieuwe vrijwilligers in ons team.

Correctie

Ann Bevers, 16 november 1967, Hoogstraten

Column

Tinne De Bie, 1 september 1981, Geel

Welkom bij onze familie !

Onze andere vrijwilligers kan je hier bekijken.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *