Spirituele Boeken

Luc Descamps – [gewoon] GEVOELIG

Binnen twee maanden word ik vijftien, volgens de meisjes in mijn klas de hoogste tijd om verliefd te worden. Wie dan nog geen vriendje heeft gehad, wordt bestempeld als een totale loser…

Hoogsensitief zijn is niet altijd een cadeau. Zo ervaart Flo het feit dat ze veel meer voelt dan anderen, fysiek, maar ook emotioneel. Daardoor is ze toch wel een buitenbeentje in de klas, wat dan weer de nodige spot met zich meebrengt. Maar Flo heeft niet het karakter om bij de pakken te gaan neerzitten. Zo goed en zo kwaad als het ging, heeft ze geleerd om met haar hooggevoeligheid om te gaan. Net als ze de indruk heeft dat ze alles voor mekaar heeft, verandert er iets in haar omgeving. Het is te zeggen, er is iemand naar wie ze plotseling op een heel andere manier kijkt: haar buurjongen. Haar hormonen gaan ineens zo fel tekeer dat haar wereld op zijn kop wordt gezet.

Luc Descamps

Foto © Yves Schepers

Luc Descamps (1962) studeerde moderne talen en werkte als leraar Nederlands, Engels en Duits.

Hij schreef onder andere de populaire reeks ‘De Donkere Getallen’ en het verhaal van Eva in ‘Verkeerd Moment, Verkeerde Plaats’.

Zijn werk werd reeds meerdere malen beloond door de Kinder- & Jeugdjury.

Praktische Informatie

Auteur: Luc Descamps
Pagina’s: 200
Uitgeverij: Uitgeverij Van Halewyck

ISBN: 978-94-6131-733-9
Adviesprijs: € 14,99

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button