Interview: Kathleen Weuts

Gepost door op 15 juni 2018

Kathleen Weuts van LOU’K UP, komt haar waargebeurd verhaal vertellen over het verlies van hun prachtige zoon Lou door een zeer traumatisch ongeval.  Door haar kracht is ze nu afscheidsplanner geworden.

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

  • Het Lezershoekje: Recensie – Spirituele Detox (Kosmos Uitgevers / VBK-België)
  • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
  • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.