Interview: Kathleen Weuts

Gepost door op 15 juni 2018

Kathleen Weuts van LOU’K UP, komt haar waargebeurd verhaal vertellen over het verlies van hun prachtige zoon Lou door een zeer traumatisch ongeval.  Door haar kracht is ze nu afscheidsplanner geworden.

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

  • Het Lezershoekje: Recensie – Spirituele Detox (Kosmos Uitgevers / VBK-België)
  • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
  • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.