Loslaten

Gepost door op 3 juni 2018

Ben je bereid om alles los te laten wat je tot nu toe hebt bedacht? Het is een vraag die gisteren in me opkwam.

Ook al heb je plannen gemaakt, heb je al een afslag genomen, zou je het weer los kunnen laten zodat er weer wat nieuws in je op kan borrelen?

In deze tijd gaan we vele veranderingen door, ontvangen we nieuwe informatie, kunnen we verder voelen en denken. Dat wat je eerder hebt bedacht en wat op dat moment de beste keuze leek, kan alweer zijn veranderd.

De enige constante in het leven is de verandering en in deze tijd lijken we sneller te stromen dan ooit. Het kan zijn dat wat eerst enorm goed voelde, nu een obstakel is geworden.

Ben je bereid om het weer los te laten en je open te stellen voor iets wat nog beter bij je past ?

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.