Interview: Annemie Peeters

Gepost door op 2 juni 2018

Annemie Peeters uit Turnhout komt praten over bloemenlezen, kaartleggen, haar ontdekking in de spiritualiteit, …

Luister mee via onze site via www.despirituelewereld.be/luister-mee/.

Rubrieken

  • Het Lezershoekje: Kwetsbaar Krachtig (WonderSchrijverij)
  • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
  • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.