Het Lezers Hoekje

Recensie: Matt Kahn – Liefde is altijd het antwoord

Praktische Informatie

Auteur:  Matt Kahn
Pagina’s: 200
Uitgeverij: Hajefa
ISBN: 978-94-633-1008-6
Adviesprijs: € 19,95

De uitleg van het boek kan je hier op onze site vinden: Matt Kahn – Liefde is altijd het antwoord.

Recensie

Dit is een prachtig boek van Matt Kahn, een hooggewaardeerd leraar.Het gaat over het ontwaken van de mens die jezelf bent.Laat je meeslepen in het avontuur waarin jij samen met Matt Kahn op onderzoek uitgaat. Misschien heb jij ook het gevoel dat er meer in het leven is dan het zichtbare.  Het boek nodigt jou uit om een gloednieuwe realiteit binnen te gaan. Het laat je zien wie je bent en hoe je  zou kunnen zijn.

Het gaat over iedereen liefhebben maar ook jezelf en hoe je daarmee omgaat.Soms heb je het gevoel in het dagelijks leven  dat jij het altijd gedaan hebt, of dat je door iemand niet aanvaard wordt op het werk of in een groep. Daardoor voel je je slecht en je zoekt de fout bij jezelf. Maar je kan er niets aan doen : iemand is geprikkeld en schiet alle ellende op jou af.

Matt Kahn laat zien hoe je daar best op reageert door vriendelijk te blijven en te aanvaarden hoe die persoon is.  Door zelf liefde te geven zal de geprikkelde persoon anders reageren omdat hij dit niet van je verwacht.  Wanneer je jezelf de liefde geeft die alleen jij kunt bieden, ga je ontdekken hoe de diepere niveaus van spirituele evolutie verschijnen door middel van meesterschap in relaties. Dit omvat ook de relatie tussen hoofd en hart, die weerspiegeld wordt door de band tussen een ouder en hun innerlijke kind.  Wanneer alle interacties die je hebt met je familie, vrienden of op je werk kansen worden om onze ontwakende mensheid te dienen, wordt meesterschap in relaties geboren. Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid en vervulling: wat het ook is, geef het liefde.

De diepste uitnodiging in ieder moment is het helen van de wortel van het menselijke lijden en het vieren van de spirit in alles door je hart te openen naar ons absolute potentieel.

Dit boek is de blauwdruk voor een nieuw spiritueel paradigma en jouw metgezel tijdens je ontdekkingstocht van de spirituele evolutie, met je hart als centrum.

Alvast veel geluk toegewenst op jullie spirituele weg.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close

AdBlock gedetecteerd

Welkom bij De Spirituele Wereld. Wij hebben gemerkt dat je helaas gebruik maakt van software die onze advertenties blokkeert. Advertenties zijn voor ons zeer belangrijk. Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen. Hierna kan je onze site volledig bekijken. Bedankt!