6 mei 2018: Spirituele Beurs Bevel

Gepost door op 1 mei 2018

Op deze beurs zullen wij ons magazine promoten en zal Roman een Tarot legging en een Noorse Runen Orakel doen.  Ook verkopen wij dan de Lenormand kaarten en onze Powerballs.


Spiritueel Onderweg vzw beurs is samenkomen op een sociale en warme manier.  In ons leven is het belangrijk jezelf te vinden en de puzzel heel te maken.  Dit is mogelijk op verschillende manieren.  We zijn allemaal op zoek naar geluk in ons leven, samen met de mensen die we belangrijk vinden.  Soms heb je een schakel nodig om die stap te zetten in uw leven.  De beurs is voor sommigen een zoektocht, voor anderen een ontspanning of een nood om eindelijk mensen te kunnen ontmoeten waarmee je jouw ervaringen kunt delen.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden.
Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u
(programma steeds onder voorbehoud)
Gratis lezingen en demonstraties

Zaal (boven, via trap grote zaal)

12.30 – 13.20 Tarot en Astrologie door Maria Remon
13.30 – 14.20 Contact met engelen door Petra Belmans www.onsengelenhuisje.be
14.30 – 15.20 Ontdek de kracht in jezelf door Luc Dechamps www.delevensboom-olen.be
Zaal : benden over de cafetaria
11.00 – 11.50 De healende kracht van zuiver water drinken door Sandra Van Den Haesevelde
12.00 – 12.50 De Magie van de kleuren en hun boodschappen door John Jansen https://johnjansen02.jimdo.com/
13.00 – 13.50 Hoe werkt hypnose, hypnose als middel tegen angst, fobieën, depressie, fysieke pijn, enz. , demonstratie met mensen uit het publiek door Diane Nijs www.quore.be
14.00 – 14.50 Tips over de kracht in uzelf met persoonlijke boodschappen en meditatie met zegening. door Ilse Houben http://www.ilsehouben.be/
15.00  – 15.50 Psychometrie (Lees Foto’s en Voorwerpen) door Martin Maar

Locatie

P.C. Den Heerd Bevelsplein g/n 2560 Bevel (deelgemeente Nijlen)

Meer informatie

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.