Liefde is altijd het antwoord

Gepost door op 29 april 2018

In dit boek biedt de hooggewaardeerde leraar Matt Kahn je als lezer krachtige lessen met een reeks diepgaande, genezende inzichten en oefeningen om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken.

Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid en vervulling: wat het ook is, geef het liefde. Dit is de levensveranderende boodschap die Matt Kahn wereldwijd via Youtube deelt met miljoenen kijkers.

Zoals Matt vaak zegt: ‘De diepste uitnodiging in ieder moment is het helen van de wortel van het menselijk lijden en het vieren van de spirit in alles door je hart te openen naar ons absolute potentieel. In een universum met eindeloos veel vragen is liefde het enige antwoord.’ Dit boek is de blauwdruk voor een nieuw spiritueel paradigma en jouw metgezel tijdens je ontdekkingstocht van de spirituele evolutie, met je hart als centrum.

Een aantal onderwerpen:
  • De eerste stap ontdekken in het vinden van innerlijke vrede.
  • De passie, vreugde en inspiratie van je ware onschuldige natuur terugvorderen.
  • De essentiële rol van overgave gedurende je spirituele reis.
  • Het ontrafelen van de patronen van je ego met mededogen en gemak.
  • Het onder de knie krijgen van de onmisbare kunst van bewuste communicatie om iedere relatie en ontmoeting te verheffen.
  • Het verenigen van je geest en hart als een doorgang naar een grotere spirituele evolutie.

Matt Kahn:
”Liefde is de impuls om de onschuld van het leven te omarmen. Door liefde zal er spirituele harmonie op de voorgrond van je ervaringen treden. Wanneer liefde in je hart stroomt of naar anderen wordt gezonden, zal het licht in alles ontwaken.”

Praktische Informatie

Auteur:  Matt Kahn
Pagina’s: 200
Uitgeverij: Hajefa
ISBN: 978-94-633-1008-6
Adviesprijs: € 19,95

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.