Manifesatie

Gepost door op 27 april 2018

Lieve Ziel,

Denk vandaag alleen aan overvloed en voorspoed want jouw gedachten zullen zich snel manifesteren en bepalen het resultaat.

Zend alleen uit naar de Engelen wat je graag wilt bereiken of ontvangen en niet datgene wat je niet wilt want de Engelen kunnen niets met het woord “NIET”. Om een voorbeeld te geven; jij hebt financiële problemen, zeg dan niet tegen de Engelen ik wil niet dat het nog erger wordt deze problemen.

Je kunt erop wachten dat het erger wordt. Zeg in plaats daarvan; ik geloof in de rijkdom en overvloed van de Engelen. Je zal zien dat je wensen gehoord worden en dat de Engelen steeds tekens zullen geven dat ze jou begrijpen en zullen helpen.

Neem vandaag een beslissing en laat al je twijfels los. Luister naar jouw Ziel die al een tijdje roept en ga voor het allerbeste.

Steek een kaarsje aan en roep Aartsengel Michaël aan en vraag of hij de banden van angst, onzekerheid en twijfel wil verbreken.

Schrijf je wensen op papier met volle aandacht en doe ze daarna in een doosje. Laat het los en denk er niet meer aan omdat jij weet dat je het op het juiste moment zal ontvangen.

Succes lieve mensen en vergeet de Engelen niet te bedanken.

Namasté

Wie is Petra Belmans

Ik ben een positief ingestelde dame getrouwd met mijn grote liefde Wim. Ben moeder van 2 geweldige zonen en grootmoeder van 4 prachtige kleindochters en 2 lieve hondjes. Ik heb samen met Wim een spirituele praktijk 'Het Engeltje' in Noorderwijk. Daarbij ben ik in mijn vrije tijd presentatrice en redactielid bij 'Sanne FM' en 'De Spirituele wereld'.