uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Helpt kaneel ons lichaam?

Gepost door op 27 april 2018

Studies tonen aan dat kaneel helpt met de bloedsuiker te controleren en zorgt dat de gevoeligheid voor insuline verbetert. Deze studie toonde aan een betere suikercontrole te hebben bij diabetespatiënten die weinig effect hebben van medicatie.

Studies op dieren toonden aan dat het de bloeddruk kan verlagen en dat het de bloedvaten beschermt. Bij muizen zorgt het kaneelextract ervoor dat de vorming van alzheimerplaques in de hersenen niet kan groeien. Een extract van kaneel verhinderd zelfs de deling van de HIV-virussen (HIV-1 en HIV-2). De testen in het laboratorium tonen zelfs aan dat kaneel veel anti-tumor-eigenschappen heeft.

Kaneel is een voedingstoevoeging die het hongergevoel tijdens een maaltijd sneller doet verminderen. Het verminderd ook de glucoseschommelingen in het bloed. Ook zorgt kaneel ervoor dat

de vertering van een maaltijd langer verspreid wordt over een periode, hoe langer het voedsel in de maag zit, hoe sneller je dus een hongergevoel krijgt.

Nu moet je nog creatief zijn om kaneel in je maaltijd te verwerken. Je moet maar 4 gram toevoegen, lekker bij een omelet, in je yoghurt, bij pittavlees, …

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.