Interview: Veerle Dobbelaere

Gepost door op 18 april 2018

Actrice, designer, mental-lifecoach Veerle Dobbelaere kwam bij ons in de studio praten over haar praktijk “De Gasten Van Veerle”.  Veerle praat over hoe je liefde kan toevoegen bij jezelf door middel van coaching, voornamelijk in bedrijven, zodat burn out niet in je leven binnensluipt.   Met ‘De Gasten Van Veerle’ laat ze mensen bij haar thuis komen om te praten, te coachen, te genieten en te beleven.

Meer informatie via www.degastenvanveerle.be en www.veerledobbelaere.be.

Luister mee

Ga naar http://www.despirituelewereld.be/luister-mee/ en geniet van het mooie interview.

Rubrieken

  • Het Lezershoekje: Pelgrim van Willy Bastiaensen uitgegeven bij Uitgeverij het Punt.
  • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa.
  • De Engelenboodschap door Petra Belmans van Ons Engelenhuisje.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.