Een wilde salade

Gepost door op 18 april 2018

Als een Godsdienst van de aarde, stimuleert hekserij de verbinding met uw natuurlijk omgeving. Aangezien juist daarin ware innerlijke rijkdom te vinden is.

Voer om uzelf te aarden deze oude bezwering uit:

Eet op drie opeenvolgende dagen ten tijde van de ‘Nieuwe maan’ drie blaadjes van een wilde plant die bij u in de buurt groeit. Wees echter wel voorzichtig. Eet geen giftige paddenstoelen of rododendrons, want daar kunt u doodziek van worden.

Zelf speel ik op veilig met het alomtegenwoordige ‘slakruid’ – paardebloemen – en dit uit mijn 100 % organisch-biologische tuin.

Voor je de salade eet, spreek dan deze spreuk uit:

Groene Godin,
Schenk me uw kracht;
Met dit voedsel sta ik open voor uw aardse pracht.
Dank u voor alles wat groeit en bloeit.

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.