uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Recensie: Een met alle LEVEN

Gepost door op 14 april 2018

De inhoud van het boek kan je hier lezen.  De recensie geschreven door Joni Team kan je hieronder lezen.

Praktische Informatie

Auteur:  Eckhart Tolle
Pagina’s: 144
Uitgeverij: Uitgeverij Ankh Hermes / VBK-België
ISBN: 978-90-20-21415-4
Adviesprijs: € 14,99

‘Een met alle leven’ bevat een door Eckhart Tolle zelf gekozen selectie van teksten uit ‘Een nieuwe aarde’ en zijn eerste boek ‘Nu’. Door zijn  ideeën  over een andere manier van zijn en leven op deze wereld nog eens kort en krachtig weer te geven, heeft ‘Een met alle leven’ een toegevoegde waarde voor iedereen die ‘Een nieuwe aarde’ heeft gelezen en tot verdere verdieping van het bewust zijn in het NU wil komen.

De diepe, doch eenvoudige inzichten van Eckhart hebben al talloze mensen overal op aarde geholpen innerlijke vrede en meer vervulling in hun leven te vinden op hun levens weg . De kern van zijn onderricht is de transformatie van het bewustzijn, een geestelijk ontwaken dat hij als de volgende stap in de evolutie van de mens beschouwt . Een essentieel aspect van dat ontwaken is het uitstijgen boven onze egoïstische  bewustzijnstoestand . Dat is niet alleen noodzakelijk voor persoonlijk geluk, maar ook om een eind te maken aan de gewelddadige conflicten die een ramp zijn geworden op onze planeet.

Het is aan te raden het boek niet in één ruk uit te lezen, maar stil te staan bij de passages die je raken of herkenning oproepen.  Laat de woorden bezinken en voel wat ze in je teweegbrengen. Kijk of je de waarheid kunt voelen waarnaar ze verwijzen en die je eigenlijk al in je draagt. Op die manier worden de teksten een bron van ontwaken. Wat je ook kan doen is af en toe het boek op willekeurige bladzijde openslaan en dan een bladzijde of passage lezen en de woorden de weg laten wijzen naar de dimensie diep in je die boven woorden en gedachten uitgaan.

Je leest dit boek niet om iets nieuws te weten te komen maar om dieper door te dringen, meer aanwezig te worden, te ontwaken uit de stroom van onophoudelijk en dwangmatig denken en zeker het bewustZIJN.

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt en Spirituele Gids zijn enkele merken die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.