Interview: Monnik Giel en Sabine Foubert

Gepost door op 20 maart 2018

Monnik Giel (Lobzang Nyima) komt zijn verhaal vertellen vanaf hij vertrok richting Tibet, zijn leerschool, …  Zijn mama Sabine Foubert komt praten over de ‘Jonang Kalachakra Centrum België  བྷེལ་ལྗམ་ཇོ་ནང་དུས་འཁོར་ཆོས་ཚོགས།’.

We krijgen van beide mooie inzichten in het boeddhistische leven.

Rubrieken

  • De horoscoop door huisastrologe Peggy Geudens van Mariposa

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.