Live consult GRATIS

Gepost door op 12 maart 2018

Hans Van Dyck wenst je van harte welkom in deze videouitzending op Facebook.

Dit maal komt Petra Belmans en Leo Coveliers op bezoek. Petra werkt met de Engelenenergie en met nummerologie.
Leo is een (hobby) lichtwerker, hij geeft je inzichten aan de hand van zijn eigen ontwikkelde kaarten en een willekeurig cijfer.

Wil jij meedoen?

Mail je naam, voornaam, geboortedatum en een willekeurig getal bestaande uit maximum 3 cijfers naar magazine@despirituelewereld.be.  Indien je telefonisch aan bod wil komen plaats er dan je telefoonnummer bij.

WIN tickets voor een uitgebreid consult in de studio !

Stuur een mail naar magazine@despirituelewereld.be met je motivatie waarom JIJ een gratis uitgebreid consult wilt winnen in de studio in Ranst (Antwerpen, België). Op maandag 26 maart 2018 wordt je opgebeld met de boodschap of jij gewonnen bent. Plaats er daarom zeker je naam, voornaam, geboortedatum en telefoonnummer bij.

Hoe kijk en chat je mee met de Live Consult ?

Ga naar de Facebook-pagina van ‘De Spirituele Wereld’ en klik op ‘Vind ik leuk’. Vanaf we live gaan, krijg je een melding.

Facebook Uitnodiging

https://www.facebook.com/events/793235854216163/

Wie is Hans Van Dyck

Hans werkt in het dagelijkse leven bij een grote discountwinkel en heeft zijn eigen bedrijf HVD Mediaworks. Hij is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. Sanne FM, De Spirituele Wereld, AntwerpseMuziek.be zijn maar enkele projecten waar Hans de oprichter van is. Op spiritueel vlak is Hans bezig met manifestatie, Engelen, orakelkaarten, contact met gene zijde, huiszuiveringen en inzichten geven in je levenspad.